SORØS MIDDELALDER “LIVE”

– 

SORØ BIBLIOTEK

 –

5. april kl. 19.00-21.00 på SORØ BIBLIOTEK

Hvordan så Absalons bispehat ud? Var hviderne lysere i huden end normalt? Tag med Illustrator Erik Petri, og historiefortæller og ph.d. og arkæolog Andreas Bonde på en rejse tilbage til middelalderens Sorø! Her bliver de dramatiske begivenheder fra Sorøs fortid, og de farverige personer i hvideslægten udfoldet på en unik vægillustration i Erik Petris fantastiske tegnede univers, imens de bliver fortalt! En helt unik mulighed for at få historien fortalt på en ny, medrivende og farverig måde – der er garanti for drama!

Beskrivelse:
Illustrator Erik Petri er kendt for sin medrivende og improvisatoriske tegnestil, og har tegnet alt fra politisk satire og bogillustrationer til visualiseringer af intern virksomhedskommunikation. I dette arrangement udfordre og giver Erik Petri sit bud på hvordan de store begivenheder i Sorøs middelalderhistorie har set ud, gennem hans dramatiske og legende illustrationer. Illustrationen vil blive flere meter lang, og du vil kunne følge hele tilblivelsen og komme helt tæt på – når Erik Petri improvisere ud fra fortællerens historier.
Fortæller Anderas Bonde er ph.d. og har i mange år beskæftiget sig med kulturarv og middelalder og kender den Vestsjællandske kulturarv fra middelalderen til fingerspidserne.

Billetter 25 kr., købes på Dianalund og Sorø bibliotek

Dato

5. april 2017 - 5. april 2017